Επίσημοι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα για τις εταιρείες : Cunard Line - MSC Cruises - Norwegian Cruise Line - Holland America Line - Thomson Cruises - P&O Cruises - Seabourn Cruises - Crystal Cruises
Όλα τα Άρθρα H Καλύτερη Τιμή 7ήμερης Κρουαζιέρας !

H Καλύτερη Τιμή 7ήμερης Κρουαζιέρας !

H Καλύτερη Τιμή 7ήμερης Κρουαζιέρας !

Ημερομηνία: 27/3/2016 @ 21:01

Ακόμη και σήμερα, ευχάριστες επιβεβαιώσεις  διακρίνουν κάθε ταξίδι. ‘White Star Service’ σας καλωσορίζει επί του πλοίου  με τη διαβεβαίωσή ότι κάθε τι που θα ζητήσετε, ευχαρίστως θα εκπληρωθεί. 
Όπως, ακριβώς, επιβάλει το έθιμο η διαμονή σας συνδυάζεται με κράτηση σε συγκεκριμένο τραπέζι σε ένα εκλεπτυσμένο εστιατόριο με θέα στη θάλασσα. Η καθημερινή τελετουργία του απογευματινού τσαγιού, επιβάλει η εξυπηρέτηση να γίνεται απο καλοντυμένους σερβιτόρους με λευκά γάντια και να την ακολουθούν εκλεπτυσμένες βραδιές, σε συναρπαστική δίνη διασκέδασης και φιλικής συνομιλίας με συνεπιβάτες σας. Αυτές είναι μερικές από τις δελεαστικές παραδόσεις που μπορείτε να μοιραστείτε σε κάθε ταξίδι.

Σας προσκαλούμε να πάρετε τη θέση σας στην πλούσια κληρονομιά του ωκεάνιου ταξιδιού, και να γράψετε το δικό σας κλασικό παραμύθι.  Ελάτε μαζί μας για ένα ταξίδι στο Queen Victoria, ένα από τα τρία θρυλικά υπερπολυτελή υπερωκεάνια της Cunard.
Πρόκειται για τις δύο ημερομηνίες αναχώρησης 16/07 & 27/08/2016.για την 7ήμερη κρουαζιέρα της Cunard Cruises με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Queen Victoria!
Τιμή κρουαζιέρας από € 499! συμπεριλαμβανομένων λιμενικών εξόδων. Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμές.
Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλό Σας Ταξίδι!

Αναζητήστε Άρθρα Blog

Άρθρα Blog ανά Μήνα

Αναζήτηση Κρουαζιέρας

Αναχώρηση Από:
Αναχώρηση Έως: