Μαϊάμι, Η.Π.Α.


Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο

Η πόλη του ήλιου, Πολυχρωμία, Ασταμάτητη διασκέδαση και απέραντες παραλίες...Καλωσορίσατε στο Μαϊάμι,  πόλη στην πολιτεία Φλόριντα των Η.Π.Α. Βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της χερσονήσου της Φλόριντα, στις όχθες του Ατλαντικού Ωκεανού και του όρμου Μπισκέιν.  Το λιμάνι του, με μεγάλη εμπορευματική και επιβατική κίνηση, είναι το πρώτο στον κόσμο σε εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων.

Το κλίμα στο Μαϊάμι είναι τροπικό. Οι χειμώνες είναι ήπιοι και ξηροί και η μέση θερμοκρασία σπάνια πέφτει κάτω από 20 °C.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΑμέτρητες ώρες ηλιοθεραπείας, 365 ημέρες τον χρόνο ζέστη, θάλασσα και καλογυμνασμένα κορίτσια και αγόρια που κάνουν τζόγκινγκ στους άνετους δρόμους του φημισμένου Σάουθ Μπιτς, βόλτες δίπλα σε κτίρια αρ ντεκό, ψώνια, καλό φαγητό, 24ωρη διασκέδαση αλλά και γεύση από άγρια φύση: Αυτά είναι αρκετά όχι μόνο για να σε οδηγήσουν αλλά και για να σε κρατήσουν για πάντα στο πιο φωτεινό μέρος της Φλόριντα.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΜην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το κέντρο όπου βρίσκεται η Μικρή Αβάνα, κατοικημένη κυρίως από κουβανούς μετανάστες, μια πολύχρωμη, έθνικ συνοικία και το μοναδικό μέρος στις ΗΠΑ όπου φτιάχνονται πούρα και αποτελεί το πολιτιστικό – αλλά και έντονα πολιτικά ενεργό – τμήμα του Μαϊάμι.
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμο
Το κείμενο είναι ιδιοκτησία της Navihellas, Κρουαζιέρες στην Eλλάδα και όλο τον κόσμοΕνα ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που τον γνωρίσαμε κυρίως μέσω του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η Μέκκα της Φλόριντα, της Ηλιόλουστης Πολιτείας της Αμερικής.

Χάρτης Λιμανιού: Μαϊάμι, Η.Π.Α.